Regler. LÄS innan du postar!

Gå ner

Regler. LÄS innan du postar!

Inlägg  Admin i lör 9 feb - 20:15

Precis som i riktigta världen måste man ha en del reglel även i cyberspace. Här är grundreglen att följa vanligt vett, etik och moral. Vi följer fotbollsprincipen. Gult kort för regelbrott, utvisning för två.

  • Pornografi, våld, uppmaning till brott etc. är STRIKT föbjudet. Poster innehållandes detta kommer bli hänsynslöst borttaget och användare kommer bli varnad eller ev. bannlyst från forumet.
  • Följ ämnet! Om en tråd handlar om ex. ett bygge i Malmö, är det ingen som vill höra vilken rolig kväll du hade i just Malmö 1973. Meddelande som inte följer ämnet kommer tas bort. Frågor relaterade till ämnen är OK, men håll det inom ramen för "original"-ämnet. Är du osäker, starta helt enkelt en ny tråd!
  • Chattning i trådarna är inte tillåtna. Använd vår inbyggda chatruta, längst ner på sidan.
  • Moderatorerna på forumet bestämmer och det finns ingen anledning att gnälla eller bli förbannad om ni får tillsägelser/varningar. Ni har fått dem av en anledning.
  • Följ kategorierna! För att underlätta för oss användare är forumet indelat i kategorier. Följ dessa! Yrkesrelaterat är det som sker "7-16", dvs, på arbetsplatser eller på arbetstid. Fritid är allt annat. Det inkluderar firmafester eller andra aktiviteter utanför jobbet.


Det var alles. Ha en trevlig vistelse! cheers

Admin
Admin

Antal inlägg : 16
Registration date : 08-01-24

http://stallningsbyggare.forumandco.com/

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet